Vacatures zoeken

Wat bieden wij jou?
Een aantal van onze mooie arbeidsvoorwaarden

Werken in Customer Service bij T-Mobile

Challenger Mindset:
Soms gaat er iets niet helemaal zoals een klant wil. Dat kan. Bij veel bedrijven lopen klanten dan direct tegen een muur op. Bij T-Mobile gaat dat anders. Vanuit de Challenger Mindset dagen we onszelf iedere dag opnieuw uit. We durven , nemen verantwoordelijkheid, werken samen en blijven altijd leren.


Daring
Een lastige factuur of geen internet op de telefoon? Een klant die niet kan doen wat hij wil doen, neemt contact met ons op. Werken bij T-Mobile Customer Service betekent dat jij het probleem van de klant 180 graden draait. Soms door een verrassende oplossing. Experimenteer, neem risico’s en daag je creativiteit uit. 


Ownership
Omdat wij altijd onze klanten in gedachten hebben, geven we veel om kwaliteit. Customer Care is een onmisbare schakel tussen de klant en T-Mobile. Met die verantwoordelijkheid ga jij het gesprek persoonlijk aan. Help jij met service die de klant nooit vergeet.


Collaboration
De beste service begint bij jou. En jij bent 1-op1 in gesprek met de klant. Klopt. Maar, jouw werk blijft niet onopgemerkt. Elke dag ben jij met je team aan de slag voor de beste beleving van de klant. Je praat met je collega’s, je manager. Notities maken, ervaringen uitwisselen, tips delen en natuurlijk ook gewoon een goede tijd hebben met elkaar: teamwork. Ook dat is werken bij T-Mobile Customer Service.


Learning
Ontwikkeling is vooruitgang. Niet alleen voor de producten en diensten van T-Mobile, maar ook voor jou als persoon. Iedereen leert anders. T-Mobile bied je daarom uitgebreide ‘Learning opportunity’s’. Denk aan een vrij opleidingsbudget, Learning Weeks of doorgroeimogelijkheden. Blijf nieuwsgierig en grijp je kansen. Wij noemen dat ‘Self-directed Learning’. 
 

Lees meer

Vacatures op de kaart

Wat zeggen onze medewerkers?

Meer T-Mobile

Geen
geschikte vacature?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per
e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie