Vacatures zoeken

Ervaar hoe het is om te werken bij T-mobile
Onze Ceo Søren Abildgaard heet je welkom

Wat bieden wij jou?
Een aantal van onze mooie arbeidsvoorwaarden

Werken in Technology bij T-Mobile

Challenger mindset
T-Mobile is al sinds 1999 dé challenger in de telecombranche. Maar wist jij dat het mobiele netwerk van T-Mobile, het snelste en beste mobiele netwerk van Nederland is? En dat we bezig zijn met het innoveren van ons vaste netwerk? In al deze bedrijfsprocessen speelt de divisie Technology een cruciale rol, om de klanten en onze maatschappij voor te bereiden op de innovatieve mogelijkheden van de toekomst. Vanuit de Challenger Mindset dagen we onszelf iedere dag opnieuw uit. We durven, nemen verantwoordelijkheid, werken samen en blijven altijd leren. Zo blijven we ook de beste!


Daring
Binnen de divisie Technology zijn we altijd bezig om voorop te lopen in nieuwe en bestaande technologische mogelijkheden. Van strategische planning tot aan de juiste serviceverlening. Wij werken samen met partners waarin wij onze challenger mindset-DNA herkennen. We houden ervan om te experimenten, nemen risico’s en dagen onze creativiteit uit. Op deze manier zetten we een stap extra voor de klant.


Ownership
Je hebt veel impact, als jij een goed idee hebt is daar altijd ruimte voor. Bij onze divisie geef je richting aan de technologische mogelijkheden van de toekomst. Jij voelt die verantwoordelijkheid en neemt die op je. We laten dingen nooit over voor andere om op te lossen, maar nemen hierin juist iniatief. 


Collaboration
Het takenpakket is breed en je werkt veel samen met collega’s vanuit verschillende expertises. Veel afdelingen werken in sprintplanningen en met Scrum methodieken. We luisteren naar onze collega’s, partners en klanten en delen kennis en inzichten om elkaar uit te dagen ons werk te verbeteren. 


Learning
Ontwikkeling is vooruitgang. Niet alleen voor de producten en diensten van T-Mobile, maar ook voor jou als persoon. Iedereen leert anders. T-Mobile bied je daarom uitgebreide ‘Learning opportunity’s’. Denk aan een vrij opleidingsbudget, Learning Weeks of doorgroeimogelijkheden. Blijf nieuwsgierig en grijp je kansen. Wij noemen dat ‘Self-directed Learning’.
 

Lees meer

Vacatures op de kaart

Wat zeggen onze medewerkers?

Robert van der Woud

''T-Mobile voor mij is een fantastisch bedrijf, omdat in al die jaren is het altijd een uitdaging geweest, een challenge. Je krijgt heel veel opportunities, ja en als je die oppakt is het fantastisch om hier 20 jaar al te werken!''

Robert van der Woud
Technical Product Owner Digital Orchestration

Steve Antoniadis

''If you are competitive and driven, and you want to join the best mobile operator in Holland; come and join the family!''

Steve Antoniadis
Designer IP

Hoe verloopt jouw
sollicitatie procedure?

Liever persoonlijk advies?

Meer T-Mobile

T-Mobile als werkgever

T-Mobile en leren

We dagen onszelf en elkaar continu uit om ons verder te ontwikkelen. Jij bepaalt zelf wat, hoe en wanneer je leert. Zo neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling, die van je team en van de organisatie. Op de T-Mobile campus omgeving kun je alles vinden om jouw ontwikkeling verder vorm te geven.

Lees meer

T-Mobile & Diversity

T-Mobile & Diversity

We stoppen pas als iedereen verbonden is. En dat zien we veel breder dan alleen de telecomervaring. Wij willen dat je 100% jezelf kan zijn als je bij ons werkt, want verschillende mensen versterken ons juist. Daarom moeten we verder kijken dan gender, culturele of etnische achtergrond, seksuele oriëntatie of beperking.

Lees meer

Geen geschikte vacature?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per
e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie