Vacatures zoeken

Ervaar hoe het is om te werken bij T-mobile
Onze Ceo Søren Abildgaard heet je welkom

Wat bieden wij jou?
Een aantal van onze mooie arbeidsvoorwaarden

Werken in Sales bij T-Mobile

Challenger mindset
De telecommarkt is op zijn zachtst gezegd nogal competitief. Om de concurrentie voor te blijven werken wij vanuit de Challenger Mindset. Vanuit deze Challenger Mindset dagen we onszelf iedere dag opnieuw uit. We durven, nemen verantwoordelijkheid, werken samen en blijven altijd leren. Ondanks alle concurrentie en prijsgevechten is de gun-factor nog steeds belangrijk. De ander begrijpen. Dat kan jij, als geen ander.

Daring 
Sales is een vak, geen trucje. Verkopen is gewoon hard werken. Uitleggen, luisteren, inschatten, nog een keer uitleggen… En overtuigen. De klant centraal zetten daar staan wij voor. En terwijl je dat doet dagen we je uit om te experimenteren, riscio’s te nemen en je creativeit uit te dagen. Wordt je al enthousiast?

Ownership
Omdat we onze klanten centraal zetten geven we veel om kwaliteit. Jouw bloed-zweet-en-tranen hebben directe invloed op het bedrijfsresultaat van T-Mobile. Dat is gaaf. En best een verantwoordelijkheid. Maar, even tussen ons: daar krijg jij ook veel voor terug.

Collaboration 
Samenwerking is belangrijk bij T-Mobile. je collega’s, je manager, ze zijn er voor je, want uiteindelijk doen we het met zijn allen. We delen kennis en inzichten en dagen elkaar uit om ons werk te blijven verbeteren.

Learning 
Ontwikkeling is vooruitgang. Niet alleen voor de producten en diensten van T-Mobile, maar ook voor jou als persoon. Iedereen leert anders. T-Mobile bied je daarom uitgebreide ‘Learning opportunity’s’. Denk aan een vrij opleidingsbudget, Learning Weeks of doorgroeimogelijkheden. Blijf nieuwsgierig en grijp je kansen. Wij noemen dat ‘Self-directed Learning’.

Lees meer

Vacatures op de kaart

Wat zeggen onze medewerkers?

Yous Boul Boul

"Bij T-Mobile voelt het alsof je collega's je echte vrienden zijn"

Yous Boul Boul
Regional Accountmanager

Amish Khusial

''Je groeit hier op alle aspecten en dat is eigenlijk echt de kernwaarde van T-Mobile... dat je hier heel veel kan leren.''

Amish Khusial
Senior Coordinator Direct Business Operations SE/ME

Jordi Beekmans

''Daring is voor mij een stukje lef en durf hebben om te laten zien en te zeggen wie je bent zodat je meer kan bereiken in de organisatie.''

Jordi Beekmans
Account Manager ME

Pinaki Borsboom

''Het mooie aan T-Mobile is als je je doelen uitspreekt en je werkt er naartoe, kan je je doelen ook bereiken!''

Pinaki Borsboom
Team Manager Small Enterprise

Hoe verloopt jouw
sollicitatie procedure?

Liever persoonlijk advies?

Meer T-Mobile

T-Mobile als werkgever

T-Mobile en leren

We dagen onszelf en elkaar continu uit om ons verder te ontwikkelen. Jij bepaalt zelf wat, hoe en wanneer je leert. Zo neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling, die van je team en van de organisatie. Op de T-Mobile campus omgeving kun je alles vinden om jouw ontwikkeling verder vorm te geven.

Lees meer

T-Mobile & Diversity

T-Mobile & Diversity

We stoppen pas als iedereen verbonden is. En dat zien we veel breder dan alleen de telecomervaring. Wij willen dat je 100% jezelf kan zijn als je bij ons werkt, want verschillende mensen versterken ons juist. Daarom moeten we verder kijken dan gender, culturele of etnische achtergrond, seksuele oriëntatie of beperking.

Lees meer

Geen geschikte vacature?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per
e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie