Vacatures zoeken

Marketing & communicationsWat bieden wij jou?
Een aantal van onze mooie arbeidsvoorwaarden

Werken in Marketing & communications bij T-Mobile

Challenger mindset
Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Of ze nou iets willen kopen of informatie zoeken op de website, in My T-Mobile of in de My T-Mobile app. Vanuit de Challenger Mindset dagen we onszelf iedere dag opnieuw uit. We durven, nemen verantwoordelijkheid, werken samen en blijven altijd leren. Niet alleen voor onszelf maar juist ook voor onze klanten. Want daar doen we het allemaal voor!


Daring
Op de afdeling Marketing & Communications word je dagelijks uitgedaagd. Je hebt veel vrijheid om naast je huidige rol ook andere dingen op te pakken. Het wordt gestimuleerd om innovatieve ideeën te testen. Experimenteren, het nemen van risio’s en je eigen creativiteit uitdagen hoort daarbij. Op die manier zetten we net die extra stap voor de klant. 


Ownership
Wij analyseren wat de klanten op de website zien en doen, maar vooral wat de klanten willen zien. Continu testen we wat het best werkt en het meest gebruiksvriendelijk is. De bevindingen uit die analyses zetten we om in nieuwe content. Bijvoorbeeld voor projecten als de lancering van een nieuw product, het nieuwe design van de T-Mobile website of het uitschrijven van dialogen voor onze chatbot Lotte. Je krijgt volledige verantwoordelijkheid over projecten en oplossingen, we verwachten dat jij die ook neemt.


Collaboration
Team marketing and communication bestaat uit een mix van jonge en meer ervaren collega’s vanuit verschillende disciplines (webanalisten, content managers, knowledge managers en conversie specialisten). Dit zorgt voor een goede dynamiek en altijd iemand om mee te sparren. Hier dagen we elkaar uit en delen we kennis en inzichten om ons werk te kunnen verbeteren. 


Learning
Ontwikkeling is vooruitgang. Niet alleen voor de producten en diensten van T-Mobile, maar ook voor jou als persoon. Iedereen leert anders. T-Mobile bied je daarom uitgebreide ‘Learning opportunity’s’. Denk aan een vrij opleidingsbudget, Learning Weeks of doorgroeimogelijkheden. Blijf nieuwsgierig en grijp je kansen. Wij noemen dat ‘Self-directed Learning’.
 

Lees meer

Vacatures op de kaart

Hoe verloopt jouw
sollicitatie procedure?

Meer T-Mobile

Geen
geschikte vacature?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per
e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie