Vacatures zoeken

Wat bieden wij jou?
Een aantal van onze mooie arbeidsvoorwaarden

Werken in Finance bij T-Mobile

Challenger mindset
Iedereen kent T-Mobile als dé challenger in de telecombranche. Maar weet jij ook dat T-Mobile volop inzet op kapitaalinvesteringen van bijvoorbeeld antennemasten? In deze processen speelt de divisie Finance een cruciale rol. Om zo goed mogelijk te doen dagen we onszelf vanuit de challenger mindset iedere dag opnieuw uit. We durven, nemen verantwoordelijkheid, werken samen en blijven altijd leren.


Daring
Het takenpakket is breed, van commerciële strategieën naar operationele accounting vraagstukken. Je zit dicht op de business. Er zijn ook talloze interne financiële projecten waar je aan kunt werken. Je hebt veel impact, hierdoor kun je echt je stempel drukken. We houden ervan om te experimenteren, we nemen risico’s en we dagen elkaars creativiteit uit. Laten we eerlijk zijn, dat is niet altijd even makkelijk. Maar wel uitdagend! 


Collaboration
Binnen de divisie Finance werk je nauw samen met andere afdelingen en stakeholders binnen T-Mobile. Binnen T-Mobile krijg je veel vrijheid om initiatief te nemen. Je hoeft het nooit alleen te doen, samen met het team kijken wij wie jou kan helpen om je doelen te realiseren. We luisteren naar onze collega’s, partners en klanten en delen kennis en inzichten om ons werk te verbeteren. Durf jij problemen te signaleren en deze aan te pakken, dan zijn wij op zoek naar jou!


Learning
Ontwikkeling is vooruitgang. Niet alleen voor de producten en diensten van T-Mobile, maar ook voor jou als persoon. Iedereen leert anders. T-Mobile bied je daarom uitgebreide ‘Learning opportunity’s’. Denk aan een vrij opleidingsbudget, Learning Weeks of doorgroeimogelijkheden. Blijf nieuwsgierig en grijp je kansen. Wij noemen dat ‘Self-directed Learning’.
 

Lees meer

Vacatures op de kaart

Hoe verloopt jouw
sollicitatie procedure?

Meer T-Mobile

Geen
geschikte vacature?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per
e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie