Vacatures zoeken

Ervaar hoe het is om te werken bij T-mobile
Onze Ceo Søren Abildgaard heet je welkom

Wat bieden wij jou?
Een aantal van onze mooie arbeidsvoorwaarden

Werken in Data / IT bij T-Mobile

Challenger Mindset 
Ruim 7 miljoen klanten maken iedere dag gebruik van ons netwerk. Dat is ook niet zo gek, want wij hebben al vier jaar op rij het beste en snelste netwerk van Nederland. Data speelt hierin een cruciale rol . Hier gebeurt het. Vanuit de Challenger Mindset dagen we onszelf iedere dag opnieuw uit. We durven , nemen verantwoordelijkheid, werken samen en blijven altijd leren. 


Daring
Onze klanten kunnen zo’n beetje alles doen wat ze willen op hun telefoons en devices. Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Een groep helden werkt er elke dag samen keihard aan om dit mogelijk te maken. Zij zetten die extra stap en vechten voor onze klanten. Wij houden ervan om te experimenteren, nemen risico’s en dagen onze creativiteit uit. Werken aan ons netwerk is werken aan de toekomst. Voor heel Nederland. Werk je mee?


Ownership
Werken met data bij T-Mobile gaat vooral om wat we ermee kunnen doen voor onze klanten. Onze medewerkers zijn weerbaar en veerkrachtig en omdat we altijd de klant in onze gedachte hebben geven we veel om kwaliteit. Wij bieden je de verantwoordelijkheid over projecten en oplossingen, je hoeft het alleen nog zelf te grijpen. 


Collaboration
Wij zijn een organisatie met vier merken maar zijn allemaal team magenta. Je hoeft het dus niet alleen te doen. We luisteren naar collega’s, partners en klanten en delen onze kennis en inzichten met elkaar om ons werk te verbeteren. We creëren een veilige omgeving waarin we eerlijke feedback zoeken en geven. En we houden er van om successen te vieren. Vier jij deze met ons mee?


Learning
Ontwikkeling is vooruitgang. Niet alleen voor de producten en diensten van T-Mobile, maar ook voor jou als persoon. Iedereen leert anders. T-Mobile bied je daarom uitgebreide ‘Learning opportunity’s’. Denk aan een  vrij opleidingsbudget, Learning Weeks of doorgroeimogelijkheden. Blijf nieuwsgierig en grijp je kansen. Wij noemen dat ‘Self-directed Learning’. 
 

Lees meer

Vacatures op de kaart

Hoe verloopt jouw
sollicitatie procedure?

Liever persoonlijk advies?

Meer T-Mobile

T-Mobile als werkgever

T-Mobile en leren

We dagen onszelf en elkaar continu uit om ons verder te ontwikkelen. Jij bepaalt zelf wat, hoe en wanneer je leert. Zo neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling, die van je team en van de organisatie. Op de T-Mobile campus omgeving kun je alles vinden om jouw ontwikkeling verder vorm te geven.

Lees meer

T-Mobile & Diversity

T-Mobile & Diversity

We stoppen pas als iedereen verbonden is. En dat zien we veel breder dan alleen de telecomervaring. Wij willen dat je 100% jezelf kan zijn als je bij ons werkt, want verschillende mensen versterken ons juist. Daarom moeten we verder kijken dan gender, culturele of etnische achtergrond, seksuele oriëntatie of beperking.

Lees meer

Geen geschikte vacature?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per
e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie