Vacatures zoeken

Ervaar hoe het is om te werken bij T-mobile
Onze Ceo Søren Abildgaard heet je welkom

Wat bieden wij jou?
Een aantal van onze mooie arbeidsvoorwaarden

Werken in Corporate Support bij T-Mobile

Challenger mindset
Iedereen kent T-Mobile als dé challenger in de telecombranche. Maar weet jij ook dat we met nieuwe systemen en processen continu inspelen op de veranderingen binnen en buiten onze organisatie. In al deze processen speelt de divisie Corporate Support een cruciale rol. Om zo goed mogelijk te doen dagen we onszelf vanuit de challenger mindset iedere dag opnieuw uit. We durven, nemen verantwoordelijkheid, werken samen en blijven altijd leren.


Daring
Het takenpakket is breed, van commerciële strategieën naar operationele accounting vraagstukken. Je zit dicht op de business, de lijnen zijn kort en je schakelt geregeld met het senior management. Je hebt veel impact, hierdoor kun je echt je stempel drukken. We houden ervan om te experimenteren, we nemen risico’s en we dagen elkaars creativiteit uit. Laten we eerlijk zijn, dat is niet altijd even makkelijk. Maar wel uitdagend!


Collaboration
Binnen de divisie Corporate Support werk je nauw samen met andere afdelingen en stakeholders binnen T-Mobile. Binnen T-Mobile krijg je veel vrijheid om initiatief te nemen. Je hoeft het nooit alleen te doen, samen met het team kijken wij wie jou kan helpen om je doelen te realiseren. We luisteren naar onze collega’s, partners en klanten en delen kennis en inzichten om ons werk te verbeteren. Durf jij problemen te signaleren en deze aan te pakken, dan zijn wij op zoek naar jou!


Learning
Ontwikkeling is vooruitgang. Niet alleen voor de producten en diensten van T-Mobile, maar ook voor jou als persoon. Iedereen leert anders. T-Mobile bied je daarom uitgebreide ‘Learning opportunity’s’. Denk aan een vrij opleidingsbudget, Learning Weeks of doorgroeimogelijkheden. Blijf nieuwsgierig en grijp je kansen. Wij noemen dat ‘Self-directed Learning’.
 

Lees meer

Vacatures op de kaart

Hoe verloopt jouw
sollicitatie procedure?

Liever persoonlijk advies?

Meer T-Mobile

T-Mobile als werkgever

T-Mobile en leren

We dagen onszelf en elkaar continu uit om ons verder te ontwikkelen. Jij bepaalt zelf wat, hoe en wanneer je leert. Zo neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling, die van je team en van de organisatie. Op de T-Mobile campus omgeving kun je alles vinden om jouw ontwikkeling verder vorm te geven.

Lees meer

T-Mobile & Diversity

T-Mobile & Diversity

We stoppen pas als iedereen verbonden is. En dat zien we veel breder dan alleen de telecomervaring. Wij willen dat je 100% jezelf kan zijn als je bij ons werkt, want verschillende mensen versterken ons juist. Daarom moeten we verder kijken dan gender, culturele of etnische achtergrond, seksuele oriëntatie of beperking.

Lees meer

Geen geschikte vacature?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per
e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie